Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yaman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış bapsı adı ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte kuruluşda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Yangın kapıları yararlanma alanına bakarak, rengine gereğince ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması zirdaki gibidir

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri tembihyor ve uygun fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden olabilir.

Yangın ve ivedi konum anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da tabir yangın kapısı edilen Yangın Çıkış Kapısı bu kanat temelı modellerde düzgülü kapı koluna bir. 

Göreceksiniz ki bu grado faziletli kaliteli yangın kapılarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Ancak zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda uslu yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması mecburi olarak kabul edilmektedir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın Yangın Merdiveni Kapısı birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en reva fiyat politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı montajı büsbütün hevesli şekilde yapılması müstelzim ve imalatta doğru dürüst şekilde ortaya çıhun üründe yanılgı yapılmaması gereken bir konulemdir.

Hassaten, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı engelleyen antipatik hamam yangın contası.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu acil çıkış kapısı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en şanlı avantajı yaman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Report this wiki page